Vše, co jste chtěla vědět o prodlužování vlasů

5. červen 2019


Vše, co jste chtěla vědět o prodlužování vlasůVše, co jste chtěla vědět o prodlužování vlasů

Víte, že?

Vlasy v průměru porostou zhruba o 1 cm za měsíc, ale se zvyšujícím se věkem se rychlost růstu vlasů postupně zpomaluje. Vlas žije od jednoho do šesti let. Ptáte se, jak růst vlasů urychlit? Zázračný přípravek bohužel zatím neexistuje, ale vašim vlasům prospějí vitamíny, speciální šampony, zdravá strava, dostatek vody i masáže hlavy.

prodluzko

Metoda keratin

Základem jedné z nejoblíbenějších technik prodlužování vlasů je keratin. Tato metoda je označována za nejšetrnější, skladby spoje strukturou připomíná lidský vlas. Mezi výhody této metody patří možnost zpětně rozpustit keratinový spoj a vlas posunout podle toho, jak vlasy dorůstají. Spoj je téměř neviditelný a pohmatem nejde cítit. Vlasy s prodlouženými prameny metodou keratin je možné umývat, fénovat, žehlit, česat a natáčet.

Na co si dát pozor?

Tato technika vyžaduje zkušenosti, vybírejte proto salon, ve kterém mají dostatek zkušeností.

Cena v salonu Celebrity Look

Cena za nákup evropských vlasů (100 pramenů se liší podle délky) začíná na 7000 Kč, cena za aplikaci jednoho pramenu je 35 Kč, přidání keratinu při posunu stojí 15 Kč za kus a odstranění prosloužených vlasů vychází na 600 Kč za hodinu.

vlasy

Metoda tape-in

V případě této metody se vlasy nakupují ve speciálních pásech. Vlasy jsou vlásenkářskou metodou nataveny na silikonovém pásku, díky kterému nedochází k vypadávání vlasů. Aplikace je velmi rychlá a šetrná k vlasům, probíhá tak, že se sloupne krycí papírek a následně se pásky přilepí na vlastní vlasy.

Cena v salonu Celebrity Look

Cena nákupu evropských vlasů (10 spojů) začíná na 3 800 Kč, odstranění tape-in pásků vás přijde na 600 Kč na hodinu.


Tip: Z dlouhovlásky výhodně krátkovláskou

Rozhodla jste se, že spíše než po svých dlouhých vlasech toužíte po kratším sestřihu? V salonu Celebrity Look vám za vaše vlasy zaplatí a navíc vám udělají nový účes zdarma.


Reklama

Jak se vám u nás líbí?

Byli jste spokojeni s našimi službami?

Ohodnoťte nás na Firmy.cz, Google nebo na Facebooku.

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

#pocitvyjimecnosti